Манчестър Юнайтед за пореден път отпада безславно от Шампионскатка лига.

...
Манчестър Юнайтед за пореден път отпада безславно от Шампионскатка лига.
Коментари Харесай

Драми! Манчестър Юн и Аякс изхвърлени от Шампионска лига

Манчестър Юнайтед за следващ път отпада безславно от Шампионскатка лига. Червените дяволи справедливо бяха отстранени от Атлетико Мадрид, след загуба с 0:1 на реванша в Англия и общ резултат 1:2.

През първата част благоприятни условия имаше и пред двата тима, като домакините първоначално сътвориха повече положения пред вратата на Атлетико.

В 41-ата минута гостите поведоха. Антоан Гризман с меко центриране откри Ренан Лоди непокрит в наказателното поле, а той от близко с глава не остави късмет на Де Хеа и вкара за 0:1.

През второто полувреме една от основните фигури в мача беше вратарят на Атлетико Ян Облак. Изключителен вратар, който още веднъж потвърди международната си класа. Юнайтед натискаше, само че безидейно. И още веднъж доказващ взаимозависимост от ветерана Роналдо. А е ясно, че той не може към този момент да им взема решение всеки мач.

До края за Атлетико не бе проблем да удържи преднината си и да се класира за четвъртфиналите.

В другия  мач довечера, в прочут смисъл сензационно Бенфика в профил Аякс в Амстердам след 2:2 в първия мач и победа с 1:0 на реванша. Така и двата гостуващи отбора довечера отиват напред в четвъртфиналите на Шампионската лига.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР