Манчестър Юнайтед вече има готова оферта на стойност 26 милиона

...
Манчестър Юнайтед вече има готова оферта на стойност 26 милиона
Коментари Харесай

Жозе вади милионите за съотборник на Джонатан Кафу

Манчестър Юнайтед към този момент има подготвена оферта на стойност 26 милиона паунда за огромната звезда на Бордо Малком. Според „ Сънди Таймс” англичаните ще упорстват да привлекат бразилската сензация още през януари.

Макар че Антони Марсиал се показва повече от солидно на крилото през този сезон (и има към този момент 6 гола), явно мениджърът на „ алените дяволи” Жозе Моуриньо има вяра, че би трябвало да прибави типично крило към състава си. 20-годишният Малком пасва идеално на профила – южноамериканецът може да се похвали със 7 гола и 4 асистенции в 17-те си дуела в Лига 1 през този сезон.

Това ли е голът на сезона във Франция?

Съотборникът на Джонатан Кафу е изявен левичар, само че може да играе с идентичен триумф и на двата фланга. Малком дойде при „ жирондинците” от Коринтианс през януари 2016 година, като трансферната сума остана в загадка.

В Юнайтед смятат, че оферта от 26 милиона паунда е повече от рационална за обещаващия футболист, който е бранил цветовете на Бразилия в представителните обединения до 20- и 23-годишна възраст.

„ Не съм най-големият бранител на януарския пазар, само че има играчи и обстановки, по отношение на които получавш късмет да направиш нещо и не трябва да го пропускаш”, разяснява по-рано Моуриньо. „ Ако можеш да купиш през януари състезател, който би купил през юни, то е ужасно, в случай че успееш да го вземеш няколко месеца по-рано.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР