Манчестър Юнайтед си е набелязал камерунските нападатели Ерик-Максим Чупо Мотинг

...
Манчестър Юнайтед си е набелязал камерунските нападатели Ерик-Максим Чупо Мотинг
Коментари Харесай

Юнайтед набеляза камерунци

Манчестър Юнайтед си е набелязал камерунските нападатели Ерик-Максим Чупо Мотинг и Венсан Абубакар като краткотрайно решение на рецесията с нападателите, оповестяват британските медии. Предполага се, че „ алените дяволи “ ще търсят краткотрайни решения на проблематичния пост, защото се чака клубът да бъде продаден до края на актуалната акция.

Първият вид пред Ерик загар Хаг е Венсан Абубакар, който бе освободен от Ал Насър, с цел да може в отбора да се освободи място за звездното попълнение на саудитския клуб – Кристиано Роналдо. Тъй като 30-годишният нападател е свободен сътрудник, то Манчестър Юнайтед може да му предложи контракт за 6 месечен интервал.

Камерунецът има 4 гола в 11 срещи за Ал Насър през сегашния сезон, както и два гола в три мача за своята страна по време на Световното състезание в Катар.

Друга опция е нападателят на Байерн Мюнхен Ерик- Максим Чупо Мотинг, който е в страхотна форма, откакто вкара 11 гола в 16 мача за баварския гранд, като даже се трансформира в титуляр. Манчестър Юнайтед може да се опита да притегли камерунския национал, като трансферната му стойност ще бъде около  5 млн. паунда.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР