Манчестър Юнайтед се завърна с победа в Шампионска лига. Дяволите

...
Манчестър Юнайтед се завърна с победа в Шампионска лига. Дяволите
Коментари Харесай

Юнайтед се завърна с класика в Шампионска лига

Манчестър Юнайтед се завърна с победа в Шампионска лига. " Дяволите " завоюваха с 3:0 семейството си на Базел в среща от група " А " на шампионата. Точни за триумфа на домакините бяха Маруан Фелайни, Ромелу Лукаку и Маркъс Рашфорд

" Дяволите " взеха самодейността още в самото начало на дуела. Момчетата на Жозе Моуриньо натиснаха съперника в личната му половина, само че по този начин и съумяваха да осъществят основаните състояние. В 18-ата минута една от огромните звезди на домакините Пол Погба се контузи и беше сменен от Маруан Фелайни. Именно белгиецът изведе Юнайтед напред в резултата в 35-ата минута, засичайки с глава центриране отдясно на Ашли Йънг.

Иначе преди попадението Хенрих Мхитарян на два пъти беше покрай гола. В първия случай ударът му с глава се оказа неакуратен, а при втория нацели греда след шут от дребното наказателно поле след подаване на Лукаку.

Втората част стартира по прелестен метод за Манчестър Юнайтед. В 53-ата минута Дейли Блинд центрира отляво и Лукаку с глава прати топката във вратата на Базел. В 83-ата минута Маркъс Рашфорд също се разписа, оползотворявайки по най-хубавия метод пас на Фелайни.

В различен мач от групата ЦСКА (Москва) завоюва с 2:1 гостуването си на Бенфика. За гостите цялостен мач на аварийна пейка остана Георги Миланов. 

Руснаците се оказаха губещи в резултата в 50-ата минута, когато прецизен бе Сеферович. Нападателят се разписа с близка отдалеченост, засичайки центриране на Живкович.

В 63-ата минута ЦСКА стигна до равнене, откакто Витиьо се разписа от дузпа. Само 8 минути по-късно резервата Жамалетдинов се разписа и донесе триумфа за своя отбор.

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПОНСКА ЛИГА ​
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР