Манчестър Юнайтед се сбогува с мечтата си да спечели ФА

...
Манчестър Юнайтед се сбогува с мечтата си да спечели ФА
Коментари Харесай

Meчтата на Манчестър Юнайтед се изпари

Манчестър Юнайтед се сбогува с фантазията си да завоюва ФА Къп през този сезон, откакто беше отстранен от Уулвърхемптън. " Вълците " надделяха с 2:1 " алените дяволи " и си осигуриха класирането на полуфинал, където са още Уотфорд и Манчестър Сити. В неделя остава да се изиграе и срещата сред Милуол и Брайтън, оповестява Блиц.

``
реклама

Оле Гунар Солскяер и футболистите му си потеглиха с наведени глави от " Молиню ", откакто домакините ги надиграха. Момчетата на португалския управител Нуно Еспирито Санто изиграха мощен мач и зарадваха почитателите си със сладка победа. Вратарят Серхио Ромеро на няколко пъти спасяваше Юнайтед преди Раул Хименес да открие резултата в 70-ата минута. Шест по-късно Диого Жота направи 2:0 и значително реши крайния излаз. " Червените дяволи " имаха сили единствено за почетно попадение. Отбеляза го Маркъс Рашфорд в петата минута на добавеното време.

Winbet - най-голямо многообразие от пазари! (18+)

Интересна обстановка имаше малко преди края на постоянното време. Съдията Мартин Аткинсън сподели червен картон на Виктор Линдельоф, само че след разглеждане на обстановката посредством системата за видеопотворения (ВАР) беше взето решение, че нарушаването е за жълт картон и футболистът на Юнайтед продължи да играе.

Загубата е втора поредна за " алените дяволи " под управлението на Оле Гунар Солскяер (след провалянето от Арсенал с 0:2 преди седмица). 

След отпадането от ФА Къп, за Юнайтед остава единствената опция за продобиване на трофей този сезон - в Шампионската лига, където задачата е извънредно тежка. Жребият отреди " алените дяволи " да спорят с Барселона на 1/4-финалите. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новин
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР