Манчестър Юнайтед се готви за огромна разпродажба на играчи през

...
Манчестър Юнайтед се готви за огромна разпродажба на играчи през
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед готви голяма разпродажба на звезди през лятото

Манчестър Юнайтед се готви за голяма ликвидация на играчи през лятото, като капитанът Хари Магуайър, Антони Марсиал и Скот МакТоминей са измежду имената, които се чака да изоставен клуба, твърди The Mirror.

След края на сезона се чакат огромни промени при „ алените дяволи “, изключително, в случай че се стигне до продажбата на клуба от семейство Глейзър за оповестената сума от 6 милиарда паунда. В същото време пък мениджърът Ерик загар Хаг към този момент изготвя тактиката си за лятото.

Изданието написа, че към Магуайър, Марсиал и МакТоминей в листата на ненужните играчи ще се причислят Алекс Телес и Ерик Баи, които са чартърен надлежно в Севиля и Олимпик Марсилия, както и халфа Дони ван де Беек.

Когато пое тима през предишното лято, Тен Хаг съобщи пред борда на шефовете на Юнайтед, че има потребност от най-малко два и даже евентуално три летни трансферни прозореца, с цел да извърши визията си и да върне огромните титли в клуба.

Смята се, че нидерландецът ще търси след края на сезона нов нападател, централен бранител и вариативен полузащитник с вярата, че ще може да предложи на новите си попълнения футбол в Шампионската лига през следваата акция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР