Манчестър Юнайтед продължава на увеличава своите усилия в преследването на

...
Манчестър Юнайтед продължава на увеличава своите усилия в преследването на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се опитва да завърши сделката за Маунт максимално бързо

Манчестър Юнайтед продължава на усилва своите старания в преследването на ранна договорка за Мейсън Маунт от Челси, оповестява британската преса. Ерик загар Хаг е определил точно халфа като една от главните си трансферни цели за идното лято и управлението на “червените дяволи ” към този момент е в много напреднали диалози с представители на играча. 
 Маунт избрал Манчестър Юнайтед Маунт избрал Манчестър Юнайтед
“Телеграф ” даже отива още по-далеч и даже твърди, че двете страни към този момент са постигнали сделка за персоналните условия на халфа, като само остава такава да бъде реализирана сред управленията на двата тима. Това обаче няма да е по никакъв начин лесна задача, защото от Манчестър Юнайтед правят оценка Маунт на към 55 милиона паунда, защото британският национал има единствено година от своя договор, като отхвърля да подпише ново съглашение с Челси. “Сините ” обаче държат на своята цена от 85 милиона паунда и диалозите в конкретика сред управленията занапред предстоят.
 Маунт: Не заслужавахме поддръжката на публиката, наслаждавайте се на лятото Маунт: Не заслужавахме поддръжката на публиката, наслаждавайте се на лятото
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР