Манчестър Юнайтед получи отлични новини в преследването си на крилото

...
Манчестър Юнайтед получи отлични новини в преследването си на крилото
Коментари Харесай

Барселона продава Ансу Фати след края на сезона

Манчестър Юнайтед получи отлични вести в преследването си на крилото на Барселона Ансу Фати, откакто водачът в испанската Ла Лига възнамерява да го продаде. Фати е в радара на няколко клуба от Висшата лига, откогато проби в първия тим на „ Камп Ноу “. Той се показва най-вече като запаса за тима на Шави Ернандес през този сезон, само че е съдействал със седем гола и три асистенции във всички шампионати.

Въпреки това тежкото финансово положение на Барселона значи, че те може да бъдат принудени да се разделят с някои от играчите си това лято, а Фати може да бъде продаден против огромна сума, написа Sport.

Изданието твърди, че Барса избира да задържи  Феран Торес и Рафиня и вместо това да продаде Фати. Това е по този начин, тъй като испанският национал е младеж на катауннците и ще бъде на цялостна печелба. Същото се отнася за играчи като Франк Кеси и Андреас Кристенсен, които пък дойдоха като свободни сътрудници предишното лято.

Това може да даде късмет на Ман Юнайтед да вземе 20-годишния състезател, за който се твърди, че е бил препоръчан на няколко европейски клуба от неговия сътрудник Жорже Мендеш. Бащата на футболиста даже посъветва сина си да напусне Барселона, защото не получава задоволително игрово време.

Смята се, че интерес към Фати има още от страна Арсенал и Ливърпул, които са били в контакт с представители на нападателя, дружно с Юнайтед.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР