Манчестър Юнайтед победи Копенхаген с 1:0 и се класира за

...
Манчестър Юнайтед победи Копенхаген с 1:0 и се класира за
Коментари Харесай

Испанско вдъхновение прати Манчестър Юнайтед на полуфинал в ЛЕ

Манчестър Юнайтед победи Копенхаген с 1:0 и се класира за полуфиналите на Лига Европа. "Червените дяволи " стигнаха мъчно до триумфа, откакто трябваше да играят продължения, с цел да реализиран победа. След 0:0 в първите 90 минути, британският гранд бе видоизменен в продълженията след влизането на Хуан Мата. Победата пристигна с гол на Бруно Фернандеш в 105-ата минута от дузпа.

Преди това в петата минута от първото продължение Бруно Фернандеш даде задатък на "червените дяволи " от дузпа. В След 90 минути двата тима не си означиха попадения и ще би трябвало да решат конфликта в продължения или вероятно дузпи.

"Червените дяволи " осъществиха в края на първото полувреме посредством младата звезда на отбора Мейсън Грийнууд, само че голът бе анулиран поради засада. През втората част попадение на Маркъс Рашфорд бе анулирано поради нова засада. Малко по-късно Бруно Фернандеш нанесе мощен удар в гредата.

Срещата се играе на безпристрастен стадион - "Райненергищадион " в немския град Кьолн и ще можете да я следите онлайн в Gong.bg .

В 13-ата минута ФК Копенхаген можеше да открие резултата. Байи съумя да блокира Дарами в наказателното поле. Няколко минути по-късно отбраната на Ман Юнайтед още веднъж трябваше да се оправя с нахлуване на датчаните. Нелсон завоюва въздушен дуел, а Уилямс трябваше да почиства съвсем от голлинията. Копенхаген отново сътвори заплаха пред Ромеро. В 18-ата минута Дарами финтира Байи в наказателното поле, само че ударът му бе отклонен от Магуайър. Последва безредие и опит за нов удар, само че защитата на Юнайтед съумя да почисти. Младокът нахлу добре в наказателното поле, само че се забави и изпусна момента, с цел да нанесер решителния удар.

В идващите минути Манчестър Юнайтед подвигна темпото и усъвършенства играта си. Бруно Фернандеш бе на отлична позиция в наказателното поле, само че ударът му с глава мина над вратата.

След като топката напусна терена, съдията Клерман Тюрпен уточни бялата точка за дузпа поради рухване на Антони Марсиал. Реферът обаче бързо анулира решението. Ситуацията бе прегледана с ВАР, а на повторението се видя, че няколко играчи на британския отбор бяха в засада.

В тези минути обаче "червените дяволи " натиснаха и няколко положителни офанзиви, само че те не приключиха с заплаха пред вратата на датчаните.

В заключителните минути на първата част младата звезда на "червените дяволи " Мейсън Грийнууд осъществя попадение, само че след разглеждане на обстановката с ВАР, попадението бе анулирано поради засада на нападателя.

⏰ HALF-TIME ⏰

⚫️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР