Манчестър Юнайтед няма да подпише клаузи за удължаване на наемите

...
Манчестър Юнайтед няма да подпише клаузи за удължаване на наемите
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед си прибира Крис Смолинг и Алексис Санчес

Манчестър Юнайтед няма да подпише клаузи за удължение на наемите на Крис Смолинг и Алексис Санчес, надлежно в Рома и Интер, оповестява " Скай Спортс ". " Червените дяволи " нямат желание да договарят за нови наеми с двата италиански клуба и са подготвени да се разделят с играчите си, само при предложения за продажба.

Смолинг и Санчес в началото подписаха контракти за по една година до края на юни 2020. Заради пандемията обаче тези наеми бяха удължени до края на сезона в Серия " А ". който завършва на 2 август. След това двамата можеха да оказват помощ на тимовете си в Лига Европа, само че това наподобява няма да се случи поради решението на клуба-майка.

Manchester United won't extend Chris Smalling and Alexis Sanchez loans at Roma and Inter Milan. United are looking to strike deals with the Serie A clubs for permanent transfers.

(@SkySports)#manutd#mufc#transfers#ggmu pic.twitter.com/GSeS7ZsfM9
— United Paper (@PaperUtd) July 24, 2020 През акцията англичанинът и чилиецът записаха серия от мощни игри за Рома и Интер, а двата клуба са евентуални противници на Юнайтед в заключителната фаза на Лига Европа. 20-кратните първенци на Англия могат да играят с Рома на полуфиналите и с Интер във финала.

30-годишният Смолинг има два гола в 34 мача за Рома през сезона, до момента в който 31-годишният Санчес, който пропусна огромна част от акцията поради контузия в глезена, записва два гола и седем асистенции от рестартирането на сезона през юни.

Три кръга преди завършването на Серия " А " Интер заема трето място в таблицата, до момента в който Рома е на пета позиция
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР