Манчестър Юнайтед не само няма да играе в Шампионската лига

...
Манчестър Юнайтед не само няма да играе в Шампионската лига
Коментари Харесай

Гари Невил отписа Юнайтед: Максимумът през този сезон е шестото място

Манчестър Юнайтед освен няма да играе в Шампионската лига през идната година, а няма да стигне и до петото място в британското състезание по футбол, предвижда някогашният капитан на тима Гари Невил в разбор за Скай Спортс.

В последния си мач Юнайтед бе избавен от Скот Мактоминей, който вкара два гола в добавеното време против Брентфорд за крайното 2:1. Това бе едвам четвърта победа за " алените дяволи " от осем мача през новия сезон и те заемат десето място във краткотрайното класиране.

Невил е безапелационен, че максимумът на Юнайтед през тази година е шестото място.
 Времето на Санчо изтича
Времето на Санчо изтича

" Не мисля, че през този сезон Манчестър Юнайтед е кадърен да приключи в челната петица, само че пък те ме опровергаха и предходната година след едва начало ", съобщи някогашният бранител в разбор за Скай Спортс.

" Челси разполага с доста надарени млади футболисти. При тях проблемите могат да дойдат от нападението и при травма за Тиаго Силва. Ако вземат един централен нападател и един централен халф, нещата ще потръгнат. Похарчиха 1 милиард за футболисти и към момента нямат на тези позиции.

" Манчестър Юнайтед е цялостна неразбория. Те са надалеч от упованията и това ме изненадва, защото единствено преди седем или осем седмици предвиждах, че ще завършат още веднъж на третото място. Вратарят не се приспособи, което основава неустойчивост към него. Това е огромен проблем, който и аз съм имал в Юнайтед.

" Челси е по-близо до това да бъде в челната петица, тъй като има повече надарени млади футболисти. Нужно им е просто да влязат в серия ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР