Манчестър Юнайтед най-накрая се реши да освободи Оле Гунар Солскяер,

...
Манчестър Юнайтед най-накрая се реши да освободи Оле Гунар Солскяер,
Коментари Харесай

В Испания са притеснени от реакцията на Манчестър Юнайтед след уволнението на Солскяер

Манчестър Юнайтед най-сетне се реши да освободи Оле Гунар Солскяер, само че на всички по света е ясно, че клубът разполага с една от най-класните групи играчи, в случай че погледнем самостоятелните. Това е мотив в Испания да се притесняват, че занапред ще забележим най-хубавото от „ алените дяволи “, изключително с оглед упованията нов треньор да поеме отбора. Именно сходно терзание показа една от звездите на Виляреал Дани Парехо по време на конференцията преди реванша сред двата клуба.

„ В сходна обстановка нормално би трябвало да си нащрек. Очакваме да забележим най-хубавото лице на Манчестър Юнайтед. Готови сме за това и знаем, че те имат превъзходни футболисти. Ключът е единствено да ги накараш да работят като колектив “, сподели плеймейкърът, представен от Football-Espana.

„ Жълтата подводница “ приема англичаните във вторник от 19:45 часа българско време в директен дуел за първото място. Именно обратът в миналата среща държа Юнайтед отпред в групата, само че при вероятно проваляне на испанска земя може да се озове отвън местата, даващи на присъединяване в елиминациите на пролет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР