Манчестър Юнайтед може да се опита да привлече защитника на

...
Манчестър Юнайтед може да се опита да привлече защитника на
Коментари Харесай

Защитник на Ювентус е основна цел на Манчестър Юнайтед за лятото

Манчестър Юнайтед може да се опита да притегли бранителя на Ювентус Глейсон Бремер. Твърди се, че тимът на Ерик загар Хаг ще опита да се укрепи в защита и бразилецът, който има откупна уговорка от 50 милиона евро, може да се окаже точният човек. Защитникът на Евертън Джарад Брантуейт също е свързван с прекосяване на „ Олд Трафорд “.

Спекулациите се ускоряват, откакто се чака скоро Юнайтед да назначи Дан Ашуърт за състезателен шеф и той към този момент набелязва задачите за лятото. Именно Бремер е един от играчите, към които „ алените дяволи “ имат интерес, оповестява Corriere dello Sport. Бразилецът подписа нов контракт едвам през декември, който го обвързва с Ювентус до 2028-а година.

Юнайтед обаче може да направи своя ход за 27-годишния защитник това лято, макар че новият съсобственик сър Джим Ратклиф има предпочитание да притегли млади гении, за разлика от застаряващи звезди като Каземиро и Рафаел Варан.

Именно поради това в листата им е и Брантуайт от Евертън, който получи първата си повиквателна за мъжкия отбор на Англия за тази интернационална пауза. „ Карамелите “ обаче най-вероятно ще желае близо 90 милиона евро за 21-годишния бранител. Юнайтед обаче ще се надява да контракти по-ниска цена от към 60 милиона евро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР