Манчестър Юнайтед може да бъде принуден да плаща £90 000

...
Манчестър Юнайтед може да бъде принуден да плаща £90 000
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще понесе огромен удар върху заплатите на Джейдън Санчо в опит да се споразумеят за трансфер в Дортмунд

Манчестър Юнайтед може да бъде заставен да заплаща £90 000 на седмица, с цел да извади Джейдън Санчо от своите книги.

Английското крило явно няма бъдеще на " Олд Трафорд " след обществения си спор с мениджъра Ерик загар Хаг. Вече се чака той да напусне през януарския трансферен прозорец.

Уест Хям неотдавна се появи като претенденти да го подпише чартърен в края на актуалната акция. Връщането към някогашния клуб Борусия Дортмунд в този момент наподобява по-реалистично и колосите от Бундеслигата към този момент са почнали договаряния с Ман Юнайтед по отношение на допустима договорка.

Германският клуб е оптимист за приемане на шестмесечен контракт за наем и Санчо има предпочитание да се завърне. Въпреки че прехвърлянето е алтернатива, Червените дяволи отново ще би трябвало да платят, даже в случай че 23-годишният състезател напусне.

Те са толкоз обезверени да го извадят от книгите, че са подготвени да платят до 50 % от голямата му заплата от £180k на седмица. Санчо към момента има още две години и половина от контракта си с Ман Юнайтед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР