Манчестър Юнайтед е на прага на сериозно преструктуриране през лятото,

...
Манчестър Юнайтед е на прага на сериозно преструктуриране през лятото,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се интересува от световен шампион в лагера на Челси

Манчестър Юнайтед е на прага на съществено преструктуриране през лятото, откакто Ерик загар Хаг публично поеме клуба, а това минава през наложителни кадрови промени с оглед кошмарната игра на отбора през съвсем целия сезон. Mirror твърди, че една от вариантите за халфовата линия на „ алените дяволи “ е международният първенец от лагера на Челси - Н'Голо Канте.

31-годишният французин все по-често остава на аварийна пейка за „ сините “ при Томас Тухел за сметка на Матео Ковачич, само че значително анализатори считат, че това лишава тима му от силата, която постоянно е носил на тимовете си Канте.

Юнайтед в това време страдат тъкмо от неналичието на хора, които са способни да тичат в хода на целия мач, само че в това време да имат нужната техника, с цел да въздействат върху играта в предни позиции.

Скот МакТомини, Фред и Неманя Матич отстъпват изрично на Н'Голо Канте във връзка с дрибъла, а в отбранителен проект единственото им преимущество пред него е растежът.

Французинът има контракт на „ Стамфорд Бридж “ до 2023 година, което значи, че цената му няма да е чак толкоз висока, колкото бе преди година или две, само че въпреки всичко се обрисува да бъде над €40 млн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР