Манчестър Юнайтед е готов да предложи колосална заплата на защитника

...
Манчестър Юнайтед е готов да предложи колосална заплата на защитника
Коментари Харесай

Ман Юнайтед предлага колосална заплата на Ким

Манчестър Юнайтед е подготвен да предложи колосална заплата на бранителя на Наполи Ким Мин-Жае, с цел да го убеди да премине на " Олд Трафорд ". Кореецът впечатли всички с представянето си през сезона и бе с съществена заслуга за извоюваната купа на Италия от " партенопеите ". Интересът към него е голям, само че " алените дяволи " пробват да изпреварят конкуренцията за подписа му и към този момент са стартирали договаряния с играча, твърди журналистът Себастиан Денис.

В контракта на бранителя има уговорка за откупуване на стойност 60 милиона паунда, което не е прекомерно висока сума съгласно днешните стандарти. Именно поради това той е толкоз апетитна хапка на трансферния пазар, като за него се облизват още Ливърпул и Пари Сен Жермен.
 Ще успее ли Ливърпул да се добере до топ 4? Ще успее ли Ливърпул да се добере до топ 4?
Според последните информации обаче от Манчестър Юнайтед към този момент са имали среща с представители на Ким, на която са оповестили, че са подготвени да предложат колосална заплата на бранителя, в случай че се съгласи да подпише с клуба. Твърди се, че тя ще бъде близка до заплатата, която получават топ нападателите в Премиър лийг. Освен това англичаните са дали обещание съвсем обезпечено титулярно място на 26-годишния състезател. Клубът се чака да се раздели с Хари Магуайър, който да освободи място за корееца.

Макар в Наполи да нямат предпочитание да се разделят с Ким, клубът няма по какъв начин да го задържи, в случай че някой заплати откупната му уговорка. Все отново на " Диего Марадона " най-малко ще са удовлетворени, че ще бъдат на голяма облага от този трансфер, откакто купиха този състезател за едвам 18 милиона евро от Фенербахче.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР