Манчестър Юнайтед даде поредна заявка, че през този сезон ще

...
Манчестър Юнайтед даде поредна заявка, че през този сезон ще
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е в битката за титлата! Рашфорд реши Войната на розите

Манчестър Юнайтед даде поредна поръчка, че през този сезон ще бъде измежду кандидатите за купата в Премиър лийг. " Червените дяволи " завоюваха районното дерби против Лийдс с 2:0, като на " Елън Роуд " селекцията на Ерик Тен Хаг " възкръсна " през последните 10 минути на срещата. До този момент представянето на гостите не беше безапелационно, само че късни попадения на Рашфорд и Гарначо взеха решение всичко в интерес на манчестърци.

Така Юнайтед се приближи на пет точки от краткотрайния водач Арсенал, а от втората позиция преместен беше градският конкурент Манчестър Сити.
 Нюкасъл и Борнемут приключиха 1:1 в мач от Висшата лига
Двубоят сред Нюкасъл и Борнемут не излъчи победител

" Свраките " приключват наедно в трети следващ мач

В сряда йоркшърци вкараха гол в първата минута и в този момент отново бяха покрай ранно попадение. Те стартираха нападателно и на високо скорост. В четвъртата минута Вьобер центрира паралелно на голлинията. Бамфорд не съумя да засече топката, Де Хеа се намеси, само че единствено отклони кълбото и то стигна до Съмървил. Той стреля над вратата под натиска на Маласия.

Играта постоянно бе накъсвана, само че малко преди почивката и двата тима стигнаха до положителни положения. Съмървил се озова с топката наоколо до вратата на гостите. Той стреля от дребен ъгъл и Де Хеа се намеси, а след последвалото безредие топката бе изчистена. Малко по-късно груба неточност на Вьобер разреши на Бруно Фернандеш да открадне топката и да напредне самичък против вратаря. Ударът на португалеца бе ослепително отразен с крайник от Мелие. При последвалия ъглов удар топката бе отклонена от Фернандеш и Ейлинг преди да мина на сантиметри от лявата греда.
 Уест Хем и Челси приключиха наедно 1:1 в мач от Висшата лига
Уест Хем задълбочи рецесията в Челси

" Сините " от Лондон към този момент три следващи мача за състезание стигат единствено до тъждество

В добавеното време на първата част Бруно Фернандеш не съумя да се възползва от сериозна неточност на домакините. Португалецът остана самичък против стража, само че не съумя да го преодолее.
 Снимка 606270
Източник:

Лийдс стартира мощно второто полувреме. Съмървил имаше късмет да стреля, само че не съумя да вкара. Секунди по-късно пред домакините се откри нова опция, само че още веднъж не съумяха да се възползват.

В 64-ата минута Диого Далот насочи доста мощен изстрел отвън наказателното поле, който срещна напречната греда. Съмървил имаше нова страхотна опция за попадение в 78-ата минута. Той бе изведен отдясно в наказателното поле и стреля, само че не съумя да преодолее Де Хеа, който избави с крайник.

Маркъс Рашфорд даде преднина на " алените дяволи " след центриране. Той се извиси и стреля с глава, пращайки топката в мрежата. Ситуацията бе прегледана за евентуална засада, само че попадението остана.

Йоркширци бяха съкрушени няколко офанзиви по-късно, когато Алехандро Гарначо оформи крайното 0:2. Аржентинецът получи отличен пас от Вегхорст и диагонално осъществя своето трето попадение през тази акция.

До края попадения на Рашфорд и Вегхорст бяха анулирани заради засада.
 Арсенал - Брентфорд 1:1 във Висшата лига
Лидерът Арсенал с нова неверна стъпка в битката за купата

" Артилеристите " са на върха в класирането на Висшата лига с 51 точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР