Манчестър Сити ще трябва да започне подготовката си за новия

...
Манчестър Сити ще трябва да започне подготовката си за новия
Коментари Харесай

Гуардиола ще пропусне началото на подготовката на "Сити" заради карантина

" Манчестър Сити " ще би трябвало да стартира подготовката си за новия футболен сезон в Англия без... управител. Хосеп Гуардиола ще би трябвало да си стои у дома през идващите 14 дни, защото беше за малко в родината си Испания.

На фотография с почитател, появила се в обществените мрежи преди дни, се вижда, че Пеп е в Барселона. Според наредбите на управляващите във Англия, всеки човек, влизащ в страната от Испания, наложително остава под карантина за 2 седмици. По този метод на Острова се борят с разпространяването на ковид.

Pep Guardiola in Barcelona this evening. [via IG]
— Man City Xtra (@City_Xtra)

В " Сити " би трябвало да стартират подготовка за новия футболен сезон след паузата за националните тимове - след 7 септември.

Кампанията в Англия започва на 12 септември, само че първият мач на " жителите ", които през миналия сезон приключиха на второ място, е 9 дни по-късно.

Според британските медии, в клуба не са обезпокоени поради отсъствието на Гуардиола от първите дни на подготовката.

А неговата фотография от Барселона в допълнение ускори слуховете за привличането на Лионел Меси в състава на " Сити ". Аржентинецът към този момент съобщи пред управлението на " Барселона ", че желае да продължи кариерата си в различен тим, а точно " жителите " са любимци за подписа му. Гуардиола беше треньор на Меси в интервала 2008-2012. Тогава каталунците 3 пъти станаха първенци на Испания, завоюваха 2 Купи на краля, а в Шампионската лига победиха 2 пъти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР