Манчестър Сити ще трябва да счупи трансферния рекорд за бранител,

...
Манчестър Сити ще трябва да счупи трансферния рекорд за бранител,
Коментари Харесай

Манчестър Сити ще трябва да счупи рекорда на Ливърпул за Чилуел

Манчестър Сити ще би трябвало да счупи трансферния връх за защитник, в случай че желае да притегли левия бек на Лестър Бен Чилуел. Мениджърът на " жителите " Джосеп Гуардиола желае още един краен защитник поради перманентните проблеми с травми на Банжамен Менди. Французинът изигра едвам 20 мача за 18 месеца поради разнообразни контузии. Именно Чилуел е първи в листата на испанския управител за тази зона.

Той обаче има контракт с Лестър до 2024 година, а новият управител на " лисиците " Брендън Роджърс към този момент съобщи, че 22-годишния англичанин е основна част от проектите му за бъдещето. Според " Телеграф " от " Кинг Пайър Стейдиъм " ще желаят повече от 75 милиона паунда за Чилел - сума, която преди време Ливърпул заплати за Вирджил ван Дайк.

Лестър към този момент се потвърди като клуб, с който се договаря мъчно. Пример за това бяха случаите с Риад Марез, който " лисиците " не пуснаха в Сити през януари 2018-а и едвам шест месеца по-късно склониха на прехвърлянето, както с Хари Магуайър, който към момента е състезател на Лестър макар интереса на Манчестър Юнайтед към него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР