Манчестър Сити игра по изключителен начин, но футболът са резултатите,

...
Манчестър Сити игра по изключителен начин, но футболът са резултатите,
Коментари Харесай

Хосеп Гуардиола: Играем по изключителен начин, но футболът е игра на резултати

Манчестър Сити " игра по извънреден метод ", само че " футболът са резултатите ", съобщи треньорът на досегашния притежател на трофея в Шампионската лига Пеп Гуардиола.

" Гражданите " не съумяха да защитят трофея си, откакто отпаднаха от Реал Мадрид на четвъртфиналите от конкуренцията.

" Бих предпочел да печеля, само че поздравления за Реал Мадрид, който продължава на полуфинала. Те се защитаваха в действителност плътно и солидарно. Нямам страдание за това, което направихме. Винаги като треньор съм опитвал да сътворявам допустимо най-вече положения и да позволяваме минимум голове ", призна испанският експерт.

Наставникът твърди, че възпитаниците му са посочили отлична игра, въпреки да не е било задоволително в този случай.

" Сега те се защитаваха по-назад спрямо последните години и ние създадохме доста положения. Но във футбола би трябвало да вкарах голове и те го направиха по-добре от нас по време на дузпите. Футболът е резултати. Отборът игра по извънреден метод във всички етапи на играта, само че за жалост не спечелихме. Така е. Трябва да благодаря на играчите от дъното на сърцето си за метода, по който играха против този тим. За да победиш Реал Мадрид, би трябвало да покажеш най-хубавото. Ние го показахме, само че това не стигна ", сподели още Гуардиола.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР