Манчестър Сити беше обвинен в нарушаване на повече от 100

...
Манчестър Сити беше обвинен в нарушаване на повече от 100
Коментари Харесай

Компани коментира скандала с Манчестър Сити

Манчестър Сити беше упрекнат в нарушение на повече от 100 финансови правила след следствие, извършено в продължение на четири години. Беше обявено, че клубът към този момент има проект за битка против обвиняванията, само че бяха сюрпризирани от времето на известието. Легендата на " жителите " Венсан Компани стои твърдо до клуба по време на тази сложна фаза и отхвърли мнението на критиците, които " сочат с пръст " тима, благосъстоятелност на CFG.

Гледам мненията и от време на време завъртам малко очи. Без подозрение има праведност в света, която ще пристигна и ще ви каже какво сте създали неверно и по-късно, в случай че всеки огледа себе си, мисля, че футболната промишленост като цяло не е тази, която може да си разреши да сочи с пръст прекалено много пъти.

Мисля, че всички вие ще имате малка усмивка на лицето си, с цел да разберете какво съставлява футболната промишленост. Много съм песимистичен, когато хората стартират да сочат с пръст. Направете най-хубавото за себе си и дано се опитваме да се подобряваме от самото начало само че съм малко песимистичен, когато има обвинявания толкоз елементарно ", съобщи Компани.

Висшата лига следи от близко счетоводството на Сити от няколко години и го обвини в нередовни финансови покупко-продажби сред 2009 и 2018 година Случаят към този момент е предаден на самостоятелна комисия, която ще дефинира дали са нужни спомагателни дейности. Ако се потвърди, че обвиняванията са правилни, тогава на Сити може да бъдат отнети точки или даже да изпаднат от Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР