Манчестър. Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола изрази голямото си

...
Манчестър. Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола изрази голямото си
Коментари Харесай

Гуардиола след мача с Лийдс: Изиграхме наистина добър мач пред пълен стадион

Манчестър. Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола изрази огромното си удовлетворение от разгромната победа със 7:0 в снощния домашен дуел против Лийдс.

„ Мачът беше добър. Атмосферата на стадиона беше феноменална. Той беше цялостен, а когато това стане, играчите го усещат. Много благодаря на всички тях за представянето им през днешния ден, което беше наслаждение. Знам какъв брой положителни са Лийдс. Това, което вършат, е неповторимо и са най-хубавите в него. Но темпото и търпението, с които играхме, бяха задоволителни, с цел да победим. Изиграхме в действителност добър мач. През предишния сезон загубихме пет точки против Лийдс със същия състав като се изключи Джак Грийлиш.

Нуждаем се от Кевин Де Бройне. Той е тук от шест години. Това, което той е направил за мен, е необикновено. Лека-полека той ще се завърне. Беше му мъчно при започване на сезона и загуби темп поради COVID-19. Дано в този момент да продължи с намирането на темп, тъй като имаме потребност от него. Бернардо Силва имаше мускулни проблеми. Не става въпрос за травма, само че той не се усещаше удобно. Затова не искахме да рискуваме при 3:0 и го сменихме “, разяснява Гуардиола след мача.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР