Малко след това бе задържана и предполагаемата извършителка, а по-рано

...
Малко след това бе задържана и предполагаемата извършителка, а по-рано
Коментари Харесай

Умопомрачително! Ето Защо Марияна Пейкова Уби Брутално Йордан В Пловдив!

Малко по-късно бе арестувана и хипотетичната извършителка, а по-рано през днешния ден прокуратурата внесе искане за непрекъснат арест по отношение на нея, заяви trafficnews.bg.

По време на разпитите Марияна е признала, че точно тя е направила закононарушението. Според прокурор Албена Георгиева обвинената е с висока социална заплаха, като има и възможност тя да се укрие. Държавното обвиняване поддържа настояването си и с обстоятелството, че за наказването, което грози Марияна, е 10 до 20 години затвор. Съгласно българското законодателство, това е причина по отношение на нея да бъде взета мярка " задържане под стража ".

Установено е, че Йордан е умрял от остра кръвозагуба в региона на коремната празнина. Към момента към момента се обясняват събитията към нанасянето на контузиите по тялото му. Приятелката му е признала пред униформените, че тя самата е нанесла прободната рана вечерта на 24 юни, след счепкване сред двамата. И двамата били използвали алкохол - във съдбовната вечер пили чист алкохол от аптеката, както и бира.

Това не е първата демонстрация на експанзия от страна на Марияна. Преди време тя демонстрирала сходно държание към обществен служащ от католическата черква в Кючук Париж. Често пъти тя се появявала там пияна, а полиция била викана нееднократно, посочи още обвиняването.

През последните години Марияна и Йордан живеели на фамилни начала. Самата тя не живее на адреса, на който е записана, а апартаментът ѝ е бил продаден преди години. Често пъти го напускала, само че след това се прибирала. След убийството се укрила у своя другарка в квартал " Изгрев ".

Различно бе мнението на юрист Петя Терзиева, която показа документи за физическото положение на подзащитната си преди старта на съвещанието. Според епикризите, тя страда от диабет, а болесттите ѝ са несъвместими с приложимост на алкохол. Терзиева настоя за по-леката мярка " домакински арест ", като съгласно нея " задържане под стража " би била съответна мярка, в случай че против Марияна е повдигнато друго обвиняване.

Версията на отбраната е, че Марияна е била редовно унизена от Йордан. Фаталната контузия тя нанесла в опит да се отбрани от ударите му. След скарването убитият почнал да я удря в главата. Според Терзиева сред двамата постоянно избухвали кавги. Марияна съжалявала за стореното, само че работила при самоотбрана, настоя Терзиева. Според отбраната тя даже не схванала, че Йордан е умрял.

" Твърденията, че не е схванала, че е умрял, не са правилни. Има очевидци и е била наясно, излизайки от вкъщи. В дома на приятеля ѝ Гешев е изпрала облеклата си, по бузата и е имало две петна от кръв. Всички очевидци, познавали убития и Марияна, споделят, че пиянството му било умерено, а свадите е вдигала Марияна - удряла, псувала, крещяла. Всички нейни защитни думи са оправдания ", безапелационна бе прокурор Георгиева.

В своя отбрана самата обвинена посочи, че обичаният ѝ постоянно имал неприятно пиене. Именно от него се научила да пие алкохол.

В обясненията си Марияна е изтъкнала, че Йордан не е умрял незабавно. След като бил наръган, той запалил цигара и се оплакал от остра болежка в корема. Докато към момента бил безсънен, изгубил към 2 литра и 400 мл. кръв. Поради тези обстоятелства съдът реши, че е имало време той да бъде избавен. Съдия Роглекова взе в поради и свидетелските показания, съгласно които убитият е бил мирен, а свадите инициирала Марияна.

В последна сметка, обвинената ще остане в ареста. Според съда има възможност тя да се укрие при по-лека мярка, а здравословното ѝ положение няма да се отрази на престоя в следствения арест.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР