Малко след празника на влюбените екранната половинка на Ники Дойнов

...
Малко след празника на влюбените екранната половинка на Ники Дойнов
Коментари Харесай

Бум! Бранко Разбра Току-Що, Прилоша Му! Надеждата Угасна, Ани Салич Има Нов Мъж До Себе Си! Дръжте Се, Водещата Завъртя

Малко след празника на влюбените екранната половинка на Ники Дойнов подвигна завесата на персоналния си живот.

За Свети Валентин тя се усамотила с новия си обичан. Това стана ясно от оповестения от нея фотос в обществената мрежа. На фотографията се вижда бутилка вино и две чащи в леглото.

Тв водещата решила да изненада обичания мъж, резервирайки стая в хотел в Сандански. Тъй като не желала да се набива на очи, тя избрала 3-звезден хотел. Но и по този метод не останала незабелязана.

В дребния хотел в Сандански новинарката била разпозната даже от готвачките в кухнята. Служителите на хотела не пропуснали опцията да я поздравят персонално.

Преди време се появиха клюки, че новинарката има връзка с по-млад от нея мъж. Но чиновници от хотела в Сандански разкриха, че новият й обичан е на нейната възраст.

Колеги на новинарката са уверени, че тя няма да се престраши да запознае новия си мъж с децата си. Още повече, че Хана и Лазар са в деликатна възраст и не се знае по какъв начин ще реагират.

За бебе не може да става и дума, разясняват сътрудници на тв водещата. Още повече, че синът й към този момент във възраст, в която може да стане родител, написа Хот сцена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР