Малко преди тежката катастрофа, причинена от Семерджиев, отнела живота на

...
Малко преди тежката катастрофа, причинена от Семерджиев, отнела живота на
Коментари Харесай

Бащата на Семерджиев проговори за първи път за часовете преди катастрофата

Малко преди тежката злополука, породена от Семерджиев, лишила живота на две млади дами, Георги е бил на фамилна вечеря в дома на родителите си.

В моето схващане е, че не съм основал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило. Това съобщи пред bTV Константин Семерджиев - бащата на Георги Семерджиев, който е обвинен за тежката злополука в София, при която починаха две дами.

Бащата на Семерджиев добави, че е бил на мястото на злополуката два часа след съдбовния случай, а въпросната вечер малко преди злополуката всички са били на фамилна вечеря и родителите му не са забелязали нищо неправилно, другояче е нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с опиатите. Той е живеел настрана в квартал " Лозенец " и точно те са съдействали и са показали адреса му, където малко по-късно беше и задържан Георги Семерджиев.

" Той беше на вечеря у дома и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с опиатите. Тръгна си от вечерята към 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да потегли. Излизам от у дома, виждам хората към себе си, имам възприятието, че всички ме гледат и се връщам назад у дома ", съобщи татко му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР