Малко преди празниците семейство остана без кола заради кражба. Чисто

...
Малко преди празниците семейство остана без кола заради кражба. Чисто
Коментари Харесай

Откраднаха чисто нова кола на младо семейство с дете

Малко преди празниците семейство остана без кола поради кражба. Чисто новият им автомобил изчезва от паркинг зад блока им в столичния кв. „ Красно село “, като вътре е имало детско столче и документите за колата и застраховката, заяви Би Ти Ви.

Семейството се обажда на 112, с цел да заяви за кражбата, само че през днешния ден не се надява да се им върне автомобилът.

Потърпевшите казаха, че разчитат на застрахователя, който да им изплати най-малко някаква награда. Заради откраднатия дружно с колата дребен ваучър обаче оттова е изработен проблем.

Собственичката на колата Силвия Василева изясни, че ще чакат 4-5 месеца, до момента в който се прегледа жалбата към застрахователя. Тя добави, че поради това, че в този момент нямат автомобил, проектите им за празниците пропадат.

„ С малко дете е и доста комплицирано напредването в градския превоз на София, тъй че сме в комплицирана обстановка. Добре че имаме положителни другари, те ни предложиха на заем коли, които да употребяваме “, изясни дамата.

Буквално преди коледните и новогодишните празници младо семейство остава без автомобил. Надяваме се сумата от страна на застрахователя да бъде изплатена и полицията да успее да разкрие това закононарушение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР