Малко преди побългарения Черен петък любимката на TikTok Емили Тротинетката

...
Малко преди побългарения Черен петък любимката на TikTok Емили Тротинетката
Коментари Харесай

Емили с нова страст! Купи си нов мотор и обеща: Ще вдига максимум 300 км/ч.!

Малко преди побългарения Черен петък любимката на TikTok Емили Тротинетката сподели, че има нова облага. Става въпрос мощна машина - пистов мотор!

" Това е моята нова облага! Приключих с тротинетката! Яхвам пистов мото ", похвали се Емили. И даде обещание: " Ще бъда лудата моторджийка ".

Виж още: За самотната Коледа на едно момиче: Фейгин от " Игри на волята " с покъртителна история за майка си 

Това последното си прозвуча като същинска опасност, само че Емили разясни, че ще съблюдава някакви рамки. Е, те няма да са приетите от закона, защото инфлуенсърката даде обещание да подвига в града до 100 км/ч., а на автомагистралата до 200 км/ч.

" В изключителни случаи или в опит да избягам от неприятни хора или злобари мога да развъртвам сред 250 и 300 км/ч. на автомагистралата, с цел да им избягам ", закани се Емили.

Виж още: Сгодени и все по този начин бясно влюбени: Анси и Марти от " Един за различен " с значим ден и задава ли се женитба? 

Ами, тежко им на водачите, които са си мислели, че няма по какъв начин да стане по-лошо от това някой да се " шмуга " със 120 км/ч. с тротинетка сред колите! 

Иначе Емили и Тихомир за следващ път потвърдиха обществено своите усеща един към различен. " Обичам те доста, обич моя ", написа Емили под фотография с мотора и Тихомир. Културистът пък призна, че да имат подобен мотор, е било детска фантазия и на двамата. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР