Малко преди да завърши 2020-та година ще станем свидетели на

...
Малко преди да завърши 2020-та година ще станем свидетели на
Коментари Харесай

Юпитер и Сатурн ни дават рядък шанс

Малко преди да приключи 2020-та година ще станем очевидци на свръхрядко събитие - Юпитер и Сатурн ще се приближат един до различен в нощното небе на Земята толкоз близко, колкото не са били почти 8 епохи.

Процесът на забележимото доближаване на Юпитер и Сатурн стартира от лятото и към този момент са все по-близо до своето съединяване на 21 декември 2020 година В най-голямата си непосредственост те ще бъдат разграничени единствено на 0,1 градуса. Това е единствено 1/5 от диаметъра на пълнолуние. 

Астрономите употребяват думата съединяване (конюнкция), с цел да опишат сближаванията на планети и други обекти на земния небесен свод. Те употребяват термина велико съединение, с цел да опишат срещите на двете най-големи планети в нашата Слънчева система, могъщия Юпитер и опръстенената планета Сатурн.

Великото съединяване сред Юпитер и Сатурн ще бъде 21 декември 2020 година Тази дата по съвпадане е датата на декемврийското слънцестоене. Това ще бъде първото съединение Юпитер-Сатурн от 2000 година насам, а най-близкият съвпад Юпитер-Сатурн от 1623 година, единствено 14 години откакто Галилей конструира първия си телескоп.

Как това свръхрядко събитие въздейства на персоналния ни живот - звездните карти разчете астрологът Азарей.

Този мощен аспект дава огромен капацитет, в комбиниране с чистосърдечие, лоялност към делата и физическа устойчивост. Неудовлетвореността може да се преодолее с дейна активност. Целите, които си поставяте, се реализират без значение на трудностите, които изникват.

Вие ще влияете сполучливо на близките с помощта на дисциплинираност, ограничавания и съзидателна интензивност. Повишава се самоосъзнаването посредством духовни, религиозни, научни и метафизичен практитки. Идеите ви са ориентирани към материалната сфера.

От значение са обществените връзки. Оптимизмът и въодушевлението на Юпитер се покриват от рестриктивните мерки на Сатурн.

Ще бъде потребно да имате убеденост в дейностите си, хладнокръвие, ученолюбие, самообладание, непримиримост. Успехът ще пристигна като десерт в края на интервала.

Необходимо е да сте обнадеждени и да гледате oткъм cвeтлaтa cтpaнa. Нo aкo cтaнeте пpeкаленo внимaтeлни и икoнoмични, има заплаха да се превърнете в aмбициoзeн и oгpaничeн човек. По този метод нe мoжeте дa оцените действителните cи интepecи. Aкo пoглeдът ви ce oбъpнe към духовния свят, тo тpябвa дa бъдeте иcкpeни в cвoятa вяpa, с цел да не попаднете в клопката на caмoизмaмaта.

За интервала, обвързван с този аспект, е особено сериозното, работливо въодушевление, дружно със угриженост за дълготрайните цели и задания.

Потребността от по-динамична и удовлетворяваща работа ще се съчетае с здравомислие и умно ръководство. В същото време е желателно да се стремите да извършите по този начин, че делата ви, доколкото е допустимо, да подхождат на философските идеали. С други думи имате нужда от етични дейности по време на този интервал особе­но при осъществяване на приложни, настоятелен, професионални, орга­низационни и политически действия. Във всички персонални и професионални каузи е значимо постоянното финансово ръководство. Възможни са пътешествия с професионални цели.

Започнатите планове дават своя плод, само че е допустимо да пораждат сериозни обстановки. Обмислете ме­тодите за решение на проблемите си, тъй като крайните резултати дълго време ще се отразяват на репутацията ви.

Това е началото, когато всички минали разочарования, ограничавания или каквито и да било спънки за естествените и законни стремежи и достижения за разширение изчезват от импулса на щедростта, доброжелателната помощ и вниманието от страна на другите. Прегръдката на ориста ви отпуска. Всичко се разкрива пред вас по-леко, естествено и в точния момент.

Ставате по-широко скроени и толерантни. Религиозните или политически възгледи, чувството за ред, дълг и правдивост губят своята придирчивост, с цел да се освободи място за по-щедри усеща. С една дума всичко, което е било твърдо и егоистичнотежко във вашето усещане, се усъвършенства, омекотява и одухотворява.

От позиция на здравето – ще настъпи забележителното усъвършенстване и унищожаване на плаките в кръвта и калция в организма. Почивката закалява индивида, обновява силата на неговите чакри, които са били по-слабо дейни.

Влиянието е доста удобно за всички заети в бранша на строителството, земеделието и в бизнеса с недвижими парцели. Все повече хора ще получават земя. Успехът ще съпътства високопоставени персони на публични и административни длъжности, както и политици.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР