Малко преди да отпразнува своя 51-ви рожден ден, Наоми Кембъл

...
Малко преди да отпразнува своя 51-ви рожден ден, Наоми Кембъл
Коментари Харесай

Само дни преди да навърши 51, Наоми Кембъл представи своето бебе

Малко преди да отпразнува своя 51-ви рожден ден, Наоми Кембъл съумя да изненада всички, споделяйки фотография на сладки бебешки крачета в Инстаграм. „ Една красива берекет избра да бъде нейна майка. За мен е чест да имам тази нежна душа в живота си и нямам думи да опиша връзката си, която към този момент имам с теб, мой ангел. Няма по-велика обич “, написа супермоделът в поста си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Naomi Campbell (@naomi)

Нейни сътрудници и другари побързаха да я поздравят за огромната вест. „ Днес ли е денят? Това е необикновено. Каква късметлийка е тя, каква късметлийка си ти! Ще бъдеш прелестна майка. Бъдете благословени “, написа дизайнерът Марк Джейкъбс.

Актрисата Джоди Търнър-Смит също насочи своите пожелания, като написа: „ Много доста много поздравления за вас и за вашето семейство – всички, които ще те обкръжат и ще те поддържат в развъждането на този дребен ангел! Каква невероятна благословия! “

Кембъл не е споделяла, че възнамерява да сътвори семейство тази година, само че тя нееднократно е говорила за желанието си да стане майка някой ден. „ Непрекъснато мисля да имам деца “, сподели тя пред Evening Standard през 2017 година „ Но с помощта на медицината, мисля, че мога да го върша, когато желая “.

Точно преди месец Наоми Кембъл дефилира в последното ревю на Майкъл Корс и нищо не предвещаваше, че й следва да стане майка, което провокира съмненията, че това се е случило посредством сурогатна майка.

 
Наоми Кембъл - една фешън икона на 50

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР