Малко преди да излезнат от залата мъжът на Джина разбил

...
Малко преди да излезнат от залата мъжът на Джина разбил
Коментари Харесай

Джина Стоева Проговори За Скандала С Мъжа Й На Партито На Десислава!

Малко преди да излезнат от залата мъжът на Джина разрушил чаша в лицето на поп фолк изпълнителя. Стоева реши най-сетне да проговори за случката като описа какво тъкмо се е случило на празненството. Поп фолк изпълнителката прецизира също по този начин, че от дълго време не живее с бащата на щерка си. Съдбовното решение певицата взела незабавно след грозния скандал разиграл се на рождения ден на Борис, написа „ Телеграф ".

„ В деня, в който беше рождения ден на сина на Деси Слава, имахме ангажимент към детето и той непринудено реши да пристигна с нас. Не възразих, тъй като не видях нищо неприятно. Стояхме 2-3 часа. Когато взехме решение да си тръгваме, аз поръчах такси, споделих „ сбогом “ и се запътих към детския център, който е отвън залата, да облека и взема Ивая.

В този миг е станало спречкването сред него и Джордан, на което аз не бях очевидец. Забелязах паниката и че част от гостите излизат от заведението. Сметнах, че е най-добре да си тръгнем, с цел да не скапваме празника. Но незабавно щом се прибрах звъннах на Джордан, който ме увери, че е добре. След което звъннах и на Деси Слава, с цел да се извиня и на нея “, споделя Джина.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР