Малко преди да излезнат от залата мъжът на Джина разбил

Малко преди да излезнат от залата мъжът на Джина разбил ...

Джина Стоева Проговори За Скандала С Мъжа Й На Партито На Десислава!.


Малко преди да излезнат от залата мъжът на Джина разбил чаша в лицето на поп фолк изпълнителя. Стоева реши най-накрая да проговори за случката като разказа какво точно се е случило на партито. Поп фолк изпълнителката уточнява също така, че отдавна не живее с бащата на дъщеря си. Съдбовното решение певицата взела веднага след грозния скандал разиграл се на рождения ден на Борис, пише „Телеграф".

„В деня, в който беше рождения ден на сина на Деси Слава, имахме ангажимент около детето и той спонтанно реши да дойде с нас. Не възразих, защото не видях нищо лошо. Стояхме 2-3 часа. Когато решихме да си тръгваме, аз поръчах такси, казах „довиждане“ и се запътих към детския център, който е извън залата, да облека и взема Ивая.

В този момент е станало спречкването между него и Джордан, на което аз не бях свидетел. Забелязах суматохата и че част от гостите излизат от заведението. Сметнах, че е най-добре да си тръгнем, за да не разваляме празника. Но веднага щом се прибрах звъннах на Джордан, който ме увери, че е добре. След което звъннах и на Деси Слава, за да се извиня и на нея“, казва Джина.

Източник: bradva.bg