Малко повече от година най-успешната, за сега, израелска гимнастичка –

...
Малко повече от година най-успешната, за сега, израелска гимнастичка –
Коментари Харесай

Олимпийската шампионка се пробва като актриса

Малко повече от година най-успешната, за в този момент, израелска гимнастичка – Линой Ашрам се отдръпна от спортна активност. Олимпийската шампионка е наддала 12 кг, макар всекидневното вървене на фитнес, тенис и проявление на състезателките на упражненията, които се изисква да изпълнят.

Отпаднала е възбраната да яде сладко. 12 години не била вкусвала торта. Случвало й се е през нощта да отвори хладилника у дома и да изяде една курабийка от тези,които е изпекла майка й. След това трябвало да стане рано и да тича най-малко 5 километра.

Сега, когато е напълняла, хора я спирали по улиците и се възмущавали. Те виждали в нея единствено „ националната гордост- олимпийска шампионка по гимнастика “, а не жив човек.

Всеки ден да върви на лекции в Спортната академия „ Уингейт “.

Най-интересното предизвикателство пред нея е поканата да взе участие в телевизионна, театрална режисура. Нейната роля е на „ Жената знамение “. Режисьорът, когато я убеждавал да се опитва и като актриса, й споделил, че би трябвало да „ играе себе си “. Но нещата се оказали не по-малко сложни от гимнастиката. Постановката още не излязла на екран. Линой доста се тормози по какъв начин ще я схване публиката в новото й амплоа. Има предложения и за участия във филми. Обмисля ги. За в този момент, се снима единствено в реклами.

Отказът от спортна активност се е отразил и на персоналния й живот. Доскоро я сочили за образец, че спорта и любовта могат да вървят по едно и също време. Две и половина години се срещала с млад и хубав офицер. Малко откакто престанала да излиза на подиума, се разделили. Не признава Интернет като медиатор в запознанствата. Надава се да срещне бъдещия си мъж измежду познатите на своите приятелки, които я каната на сватбите си, на празници или просто на купони. Не държи избраникът й да е състезател, само че безусловно би трябвало да има отношение към спорта.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР