Малко по-късно г-н Hanson се появи отново в студиото, разположено

...
Малко по-късно г-н Hanson се появи отново в студиото, разположено
Коментари Харесай

Студиото NFL RedZone е внезапно евакуирано по време на предаване на живо

Малко по-късно господин Hanson се появи още веднъж в студиото, ситуирано в постройката на NFL Network в Лос Анджелис, откакто беше пуснат назад и продължи да приказва с камерата.

Той продължи да гледа към екипа, хвърляйки им озадачени погледи, защото алармата към момента звучеше, откакто се върнаха в студиото.

„ И ние се връщаме в студиото тъкмо в този момент “, сподели той, след незабавно известие, идващо от високоговорителите в постройката, което споделяше „ Внимание. Внимание “, с указания за евакуация на пространствата.

„ Сещам се за една остаряла китайска сентенция, която гласи „ нека доживеете да видите забавни времена “, продължи господин Хенсън преди дълга пауза, сякаш се опитваше да продължете със шоуто, макар че пожарната тревога продължава да звучи.

„ Никога преди не ми се е случвало това. Почти съм сигурен, че всички наши експерти също не са го създали, само че ние се борим с петте най-хубави игри за деня в NFL RedZone, ” сподели той преди шоуто да прекъсне VT за днешните игри.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР