Малко над осем хиляди са новорегистрираните новозаразени от КОВИД-19 в

...
Малко над осем хиляди са новорегистрираните новозаразени от КОВИД-19 в
Коментари Харесай

Малко над осем хиляди са регистрираните новозаразени от COVID-19 в Гърция

Малко над осем хиляди са новорегистрираните новозаразени от КОВИД-19 в Гърция, оповестява електронното издание на гръцкия в. „ Катимерини “. Данните за последните 24 часа демонстрират, че броят им е бил 8051. За миналото денонощие смъртните случаи, свързани с коронавирус инфекцията, са били 32. 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31427
От началото на пандемията вируса са преболедували 3 3434 565 души, като 48,9 на 100 от тях са мъже, а умрелите от затруднения са общо 29 284. 

Работещите в частния бранш в Гърция, които не са имунизирани или преболедували КОВИД-19 в последното шестмесечие, ще би трябвало да се подлагат на бърз тест един път седмично, оповестява по тематиката гръцката телевизия „ Антена “. 

Задължение да си вършат тест имат чиновници, които вървят присъствено на работа. Провеждането на теста е за тяхна сметка, а валидността му е седмица, откакто бъде изработен. 

Разхлабването на ограниченията против разпространяване на КОВИД-19, което предприе държавното управление на Кириакос Мицотакис, води към последователното възвръщане към естествения живот в страната. 

Върху това подчертава в своя обява в. „ Елефтерос типос “, който написа, че след две години на пандемия през тази година на остров Крит ще се съберат двойки, фенове на суинг наклонността (практика за замяна на двойки). Домакин на събитието е петзвезден хотел в град Сталида, където 117 двойки от целия свят ще изкарат шест дни. Участниците в събитието идват на 8 май, а представители на бизнеса в туристическия курорт се надяват на възкръсване на бранша, защото предстоящите гости имат висок стандарт, добавя Българска телеграфна агенция.     
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР