Малко момче, което попадна в капан в машина за играчки

...
Малко момче, което попадна в капан в машина за играчки
Коментари Харесай

Момче, 3, попада в капан в машина за играчки с нокти - и прекарва времето на живота си

Малко момче, което попадна в капан в машина за играчки с нокти, " прекарва времето на живота си " като татко си обезверено се опита да го освободи.

Тимъти Хопър и синът му Итън изпълняваха поръчки в търговски център в югоизточен Куинсланд, Австралия, когато дребният Итън се качи в машината през разпределителя на премиите. В занимателни фрагменти той беше забелязан много спокоен, обикалящ в кутията, до момента в който възрастните правеха всичко допустимо да го изкушат.

Говорейки с ABC, бащата на момчето сподели: „ Имах нулев късмет да отвръщам на това, беше необикновено какъв брой бързо се изкачи горе. Гледах го и по-късно говорех с децата си. "

Тимоти сподели, че не се тревожи за сина си и " не можеше да помогне, само че хиля се, мислейки си „ по какъв начин се случи това? “ тъй като той не беше засегнат, не беше печален, тъй че беше елементарно да се смее, когато прекарваше времето на живота си. "

" Но тогава действителността потъна - по какъв начин ще с цел да го измъкнем “, добави той, преди да показа, че се обади на компанията за машини за нокти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР