Малко, леко и потайно устройство, способно да заснема видео с

...
Малко, леко и потайно устройство, способно да заснема видео с
Коментари Харесай

Quelima SQ20 – мини камера и видеорегистратор с нощно виждане

Малко, леко и потайно устройство, способно да снима видео с висока резолюция, да засича придвижване и да вижда през нощта

Quelima SQ20 има дребни размери – 2,2х2,24х2,2 см – и тежи единствено 16 грама

Мини камерите са толкоз налични в последно време, че на процедура всеки човек може да се снабди с сходно устройство за разнообразни цели – да запази вълнуващите моменти при спортуване, за наблюдаване на дома и офиса или пък да го употребява като видеорегистратор в колата.

Мини камера с такава универсална функционалност е Quelima SQ20 , която се предлага в онлайн магазина Cafago на цена от €13,49 . Това е едно малко, леко (16 грама) и потайно устройство, способно да снима видео с висока резолюция, да засича придвижване, да вижда през нощта и с редица други забавни благоприятни условия.

С компактни размери и специфични функционалности, тази камера е подобаваща за наблюдаване на дома и офиса

Quelima SQ20 има необятен зрителен обсег от 155 градуса и може да записва видео с резолюция FHD 1920×1080 пиксела, с цел да уловите и най-фините елементи по време на излет или при рискови спортове. Нещо повече, интелигентното ръководство поддържа „ Loop-cycle “ видеозапис, с цел да ви спести терзанията, че картата памет е запълнена – камерата автоматизирано ще стартира да записва върху остарялото наличие.

Като се имат поради дребните й размери – 2,2х2,24х2,2 см – и някои специфични функционалности, Quelima SQ20 може да се употребява и като скрита камера за сигурност в дома и офиса. Мини камерата е способна да засече придвижване до 2-3 метра и също по този начин да вижда в тъмното на разстояние до 3-5 метра, тъй че крадците няма късмет да останат незабелязани, в случай че се опитат да обхванат в дома ви или в офиса.

Портативната камера има необятен зрителен обсег от 155 градуса

В допълнение, тази хай-тек джаджа с тегло едвам 16 грама може да се инсталира в колата и да извърши ролята на видеорегистратор (Car DVR). Нещо повече, тя съдържа магнити, които ще ви разрешат да я закрепите на железни обекти – да вземем за пример на оборудване на спортна площадка – и да запишете протичащото се в близост.

Quelima SQ20 приема microSD карти с потенциал до 32GB и е оборудвана с батерия 3,7V/200mAh. Вграденият CMOS датчик има резолюция 1,2MP и апертура f2.5. Камерата поддържа видеодекодиране H.264 и запис във формат AVI с кадрова периодичност 30fps, както и фотоси в JPEG формат с резолюция 12M (4032×3024 пиксела). Предвиден е порт Mini USB, а в комплекта влизат съоръжения за монтиране, USB кабел и подарък – читател на карти.

Мини камерата се доставя в комплект с съоръжения за монтиране

Мини камерата и видеорегистратор Quelima SQ20 е налична за покупки на цена от €13,49 в онлайн магазина Cafago с безвъзмездна доставка до България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР