Малко е трудно хората да се ориентират българите за датата

...
Малко е трудно хората да се ориентират българите за датата
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Намираме се в политическа киша

Малко е мъчно хората да се ориентират българите за датата на изборите. Президентът сподели 28 март, а по-късно стартира да се отмята. ГЕРБ реагираха по този начин, тъй като желаят да покажат на хората, че не желаят да ръководят непременно. Това съобщи в ефира на Нова телевизия социологът от "Тренд " Евелина Славкова.

"Датата ще се реши според от причините – политически или медицински. Може обаче да се сътвори чувство, че този избор не е почтен още преди да се е провел, което ще е огромен проблем “, прибавя Славкова.

"Намираме се в политическа киша. Ще завоюва всеки, които даде явен небосвод, даже и най-малък. Давам образец - първият стадий от рецесията Борисов даде небосвод и рейтингът му стигна до тавана. Радев може да се надява, че в случай че не се получи Народно заседание да назначи длъжностен кабинет. Едно нещо обаче е несъмнено - не знам какво ще стане с ковид. Другото ясно е, че е доста евентуално опозицията да изгуби ", това съобщи Първан Симеонов от "Галъп ".

"Който успее да даде някаква, въпреки и дребна яснота – ще завоюва ", безапелационен е той

По думите на Славкова в българския гласоподавател може да се сътвори комплициране, тъй като към момента не сме решили въпроса с машините, а приказваме за гласоподаване по пощата.

"Не е имало тежка замяна на националната воля. Имало е измами, само че чак замяна - не ", счита Симионов. "Имам възприятието, че всички са се втренчили в парламентарните избори. Най-вероятно ще забележим неща, които няма да се харесат доста на народа ", сподели още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР