„Малко е комедийна ситуацията с Пеевски, както Путин вчера каза,

...
„Малко е комедийна ситуацията с Пеевски, както Путин вчера каза,
Коментари Харесай

Петко Георгиев: Пеевски се изявява като алтер его на Борисов

„ Малко е комедийна обстановката с Пеевски, както Путин през вчерашния ден сподели, че се бори за мира и свободата на всички хора, по този начин ми седят и предложенията на Пеевски. В момента тече доста дейна акция по узаконяване на действително феноменалната роля на Пеевски през всички тези години. За Политическа партия и за държавното управление рецензиите на Пеевски са подарък. Каквото неприятно каже този човек за теб, значи си на прав път. ГЕРБ мълчат, тъй като Пеевски се изявява като алтер его на Бойко Борисов”, съобщи журналистът Петко Георгиев в ефира на Нова.

Делян Пеевски популяризира новата Конституция като собствен личен артикул. Той ще бъде бащата на новата Конституция. ПП-ДБ го легитимира като подобен. Мнозинството, което ГЕРБ и ПП-ДБ имат, е задоволително, с цел да си седи министър председателят на мястото, а за Конституцията към този момент им би трябвало Движение за права и свободи. Това съобщи политологът Стойчо Стойчев.

Нидал Алгафари, пиар специалист, не счита, че Пеевски гони американско поданство и разяснява трусовете в партията на депутата: „ В Движение за права и свободи решенията се взимат от Ахмет Доган, персонално. Движение за права и свободи имат потребност да излязат от облика на етническа партия и им би трябвало мощен коз, а подобен е Делян Пеевски.”

Стойчев напомни: „ За да се случи ротацията, би трябвало да се подаде оставка на актуалното държавно управление, да се гласоподава и по-късно да се гласоподава новия състав на държавно управление с министър председател Мария Габриел. В промеждутъка сред ротацията може да се контракти ново болшинство.”

Социологът Андрей Райчев разяснява думите на Даниел Лорер по адрес на Пеевски: „ Лорер имаше поради реакцията на Движение за права и свободи по отношение на спора в Близкия изток. Тази война, както и другата – в Украйна, не тече по този начин, както си представяха хората. България би трябвало да се научи да е единна, а сега виждаме страшна рецензия: „ Защо сте единни?”

„ Ще се отпушат няколко разнообразни хода, в случай че в конституционната промяна влезе текст, който да отнеме опцията на Румен Радев да сформира служебно държавно управление. ГЕРБ и Пеевски ще се усещат свободни да бутнат сглобката. Аз персонално не считам, че това е политически вярно – имаме потребност от формулата на служебното държавно управление. Според мен трябваше да се наложи глоба на Радев – събаряне от поста. Има нездравословни за страната политически решения, за които би трябвало да се носи персонална отговорност”, счита Георгиев.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР