Малкият син на бившия вицепремиер и финансов министър Симеон Дянков

...
Малкият син на бившия вицепремиер и финансов министър Симеон Дянков
Коментари Харесай

Обрат в живота на Симеон Дянков. Изненада с малкия му син

Малкият наследник на някогашния вицепремиер и финансов министър Симеон Дянков – Марко, към този момент е огромен мъж, който поема живота си в ръце. Щастливият татко се похвали за това във фейсбук.

Марко към този момент е приключил учебно заведение и в този момент му следва пътят към Ню Йорк. Дянков съобщи, че наследникът му отива в Нюйоркския университет.
-->
„ Марко, дребният ми наследник, свърши учебно заведение и е на път към университетa (New York University, NYU) “, написа топ финансистът.

Когато Дянков пристигна в България, с цел да поеве финансите в първия държавен екип на Борисов, се случи огромна покруса с Марко. Семейството живееше в една от вилите на държавния комплект в Бояна. През 2010 година при игра с брат си петгодишният тогава Марко падна от втория на първия вътрешен етаж в резиденцията. Детето бе настанено в детската реанимация на „ Пирогов ”, само че  се възвърне сполучливо.

Дянков е женен за американката Каролин Фройнд, с която имат двама сина Андрей и Марко. Семейството й е от еврейски генезис с корени от Тимишоара. Съпругата му до идването на фамилията в България работи във Федералния запас под управлението на Алън Грийнспан, а малко преди преместването им в София получава покана за антикризисния екип на Барак Обама.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР