Малкият Мехмед е бил открит в близост до цех в

...
Малкият Мехмед е бил открит в близост до цех в
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за малкия Мехмед, който изчезна в Якоруда СНИМКИ

Малкият Мехмед е бил открит наоколо до завод в гората край село Бунцево, научи БЛИЦ.

Той е открит от горски чиновник, взел участие в издирването в местността "Малката река ", която се намира на към 20 км. от къщата му и на към 4-5 от село Бунцево.

Детенцето е намерено в положително общо положение, само че е било премръзнало поради рухването на температурите нощно време.

Все още не е дало пояснение по какъв начин е стигнало от Якоруда до селото, от полицията няма и данни дали в изгубването на Мехмед не са имали присъединяване и други хора.

Муртаза Клечов – горският, който откри 2-годишния Мехмед, счита, че е изцяло допустимо детето да е стигнало самò до мястото, където го е намерил.

По думите му по права линия през гората дистанцията е не повече от 2 км.

По пътя дистанцията от Якоруда до село Бунцево е към 20 км. Горският е намерил Мехмед на 5 км от селото в гората покрай път.

Мъжът описа, че детето е било босо, без чорапи и обуто в розови панталони. Самият той дал личните си чорапи на Мехмед и връхната си дреха.

Междувременно бяха публикувани първи фотоси след намирането на дребния Мехмед:




Заради огромното разстояние, което е минало, догатките клонят точно към тази версия.

Източници на БЛИЦ разкриха, че фамилията на Мехмед било извънредно оскъдно. Не работели нито майката, нито бащата. Таткото на дребното дете постоянно пиел, тогава ставал нападателен и налитал на жена си, научи още БЛИЦ.

Историята на дребния Мехмед повтаря друга, станала с момченце преди години. Тогава 4-годишният Абди изчезва в планината край село Бунцево. Той бил там с родителите си, които събирали сено и в един миг просто от него нямало и диря.

Детето било намерено чак на осмия ден в гората. През цялото време стъпало единствено през гората и спало в дънери, само че оживяло без пострадвания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР