Малкият Георги от Бургас, който беше поразен от мълния в

...
Малкият Георги от Бургас, който беше поразен от мълния в
Коментари Харесай

8-годишният Гого, ударен от мълния в Бургас, мечтае да стане като Меси

Малкият Георги от Бургас, който беше изумен от гръмотевица в Морската градина на 20 юли, се усеща добре и се възвръща сполучливо. Момчето беше изписано от болничното заведение единствено преди дни и към този момент няма самообладание да се върне на футболния терен със своите съотборници от детската школа на Футболен клуб „ Нефтохимик ", съобщи кореспондентът на БГНЕС в района. Момчето, което наесен ще бъде в трети клас, мечтае да стане популярен футболист като Меси.


Родителите на Гого Георги и Цветелина Тодорови се срещнаха с медиите, с цел да благодарят на бургаските лекари, които върнаха живота на сина им.

Семейството дойде дружно, както са били в деня на случая на разходка на плажа, със сестричката на Георги и с обичаното куче лабрадор.


„ Едно огромно благодаря на всички доктори, които ни помогнаха. Аз му оказах първа помощ, когато го удари мълнията на плажа. Веднага започнахме да го реанимираме със брачната половинка. На два пъти го връщахме към дишане. Един човек ми го откъсна от ръцете и тръгнахме към първата кола, която беше на плажа и хората ни откараха до болничното заведение ", описа бащата на Гого, който се връща към мъчителния спомен. Инцидентът се случва на рождения му ден.

„ Да благодаря на Господ, детето е добре! Жив и здрав е може да върви. Няма увреждания! ", показа бащата та Гого.


Майката на момчето Цветелина пожела на всички доста здраве и показа, че най-важното е поддръжката в фамилията./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР