Малкият Благойчо на Златка Райкова и Благой Георгиев навърши 4

...
Малкият Благойчо на Златка Райкова и Благой Георгиев навърши 4
Коментари Харесай

Грубичко: Златка Райкова изрита Джизъса от рождения ден на сина им!

Малкият Благойчо на Златка Райкова и Благой Георгиев навърши 4 годинки. Разбира се, плеймейтката и брачният партньор й Карен Хачатрян проведоха супер детско празненство в столичен център, а хлапето изглеждаше в действителност щастливо и ухилено до уши.

Само че... има едно " единствено че " и това е неприязънта на плеймейтката към бащата на Благойчо, която очевидно не е в положение да преодолее. Доказателството за това е, че Джизъса беше " изхвърлен " от тържеството на личния си наследник. Той не бе мечтан там и единственото, което можеше да направи, е да види за малко сина си на улицата, с цел да му даде подарък.

Това втрещи мнозина, тъй като фотографията, която Благо пусна с детето си, е точно от улицата. Той надали не би почел празненството на дребния, в случай че знаеше, че е мечтан там, само че уви...

Картинката наподобява много тягостна, само че пък Райкова има своето опрощение и то е, че футболистът не поставя грижи за сина им, който от дълго време приемал доста повече Карен за собствен татко.

" То е доста елементарно с подаръка за рожден ден и хайде, следващата година отново. Кой се грижи за него, кой стои до него, когато е болен, кой си играе с него всеки ден?! Не, този някой не е Благой и никой не може да ми държи сметка за това по какъв начин аз ще се отнасям с него. Както си е заслужил, по този начин ще се отнасям ", твърда е Златка.

Тагове: благой георгиев Златка Райкова Карен Хачатрян Джизъса малкия Благойчо парти
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР