Малките и средни предприятия се нуждаят от силна политическа и

...
Малките и средни предприятия се нуждаят от силна политическа и
Коментари Харесай

Радев: Малкият и среден бизнес се нуждае от силна политическа подкрепа

Малките и междинни предприятия се нуждаят от мощна политическа и социална поддръжка. Те са гръбнакът на стопанската система и имат основополагаща функционалност за възпитаване на полезностите на предприемачеството. Това съобщи президентът Румен Радев, който през днешния ден приветства участниците в срещата на Административния съвет и Общото заседание на Европейската асоциация на занаятите, дребните и междинните предприятия (UEAPME), която се организира в София, оповестиха от прессекретариата на Президента.

„ Малкият и междинен бизнес и занаятите понасят най-тежко следствията от глобализацията. В същото време те са носители на задачата да не губим своята еднаквост “, сподели президентът и добави, че средата за дейно развиване на дребните предприятия изисква ясни и обективни решения, опростени процедури, предсказуемост и бистрота.

Заедно с участниците в Общото заседание президентът разиска ролята на кохезионната политика за бизнес средата в България, насърчаването на младите бизнесмени и нуждата институциите на страните в Европейски Съюз да отстраняват административните спънки и да адресират непосредствено проблемите на бизнесмените.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР