Малките фенове на хитовия филм могат да приютят любимците си

...
Малките фенове на хитовия филм могат да приютят любимците си
Коментари Харесай

Любимите детски герои от Пес патрул пристигат в Lidl

Малките почитатели на хитовия филм могат да приютят любимците си в специфична сбирка Лидл България сервира специлана изненада за най-малките си почитатели посредством клекцията релефни магнити и детски татуировки, въодушевени от героите на хитовия филм " Пес патрул ".
От 20 септември до 24 октомври за всеки 25 лева от цената на покупката в един касов бон клиентите на Lidl получават като подарък колекционерско пакетче " Пес Патрул " с магнит и краткотрайна татуировка. 

За дребните фенове на  " Пес Патрул ", Lidl ще предлага и специфичен колекционерски албум, торбички за предпазване и декоративни възглавници с обичаните герои, които могат да се купят в допълнение. С тях децата могат освен да играят, само че и да развиват въображението си и да претърпяват грандиозни завършения. 

" Преди 7 години Лидл България показа на българския пазар новаторската стратегия за лояност Stikeez, която завоюва благосклонностите на децата и техните родители. Новата акция продължава устрема на веригата да дава отговор на упованията на клиентите, само че и прибавя стойност, трансформирайки извършването на покупки в наслаждение за цялото семейство. Наред с това поредно поддържаме компании, които носят смисъл и позитивни послания. Точно такива са героите на  " Пес Патрул ", разяснява Нели Месерджиева, началник " Акционен мениджмънт " в Лидл България. 

Малките кутрета Скай, Маршал, Чейс, Роки, Ръбъл и Зума, предвождани от смелото момченце Райдър, в никакъв случай не изоставят своите другари и съумяват сполучливо да приключат всяка своя задача. Освен специфични умения, те имат задоволително кураж и възприятие за комизъм, с цел да се оправят с всички заплетени обстановки - поуките, от които са доста потребни за децата. 

Още информация за най-новата колекция  " Пес Патрул " и цялостните условия на акцията може да бъдат открити на. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР