Малки и големи ще мигат да свирят на събитието Децата

...
Малки и големи ще мигат да свирят на събитието Децата
Коментари Харесай

Деца и звезди на джаза импровизират в Цар Симеоновата градин...

Малки и огромни ще мигат да свирят на събитието " Децата и джаза ", което ще е на 5 октомври от 17 часа в Цар Симеоновата градина. То се осъществя за първи път в Пловдив  и неговата основна цел е да подкрепи развиването и популяризирането на млади гении. 

“Децата и джаза ” дава опция на дребни и огромни да импровизират, дружно с одобрени джаз музиканти, да се срещнат с музикалните принадлежности, с детайлите в джаза и директно да вземат участие в осъществяванията. Концертът съставлява отворена сцена. 

Малките ще получат музикални принадлежности, с които да вземат участие наедно с водещите.

Най-добрите и атрактивни реализатори в концерта " Децата и джаза " ще получат награди: Ваучер за уроци по музика в Music Space, звукозапис на ария в звукозаписно студио Music Space и присъединяване в концерт на музикален център Music Space. Ще има и предметни награди – музикални принадлежности.

В концерта „ Децата и джаза “ ще вземат участие деца и младежи от музикален център Music Space в Пловдив. Това са Мариана Шенчева на 10 година, Александър Захариев на 8 година, Калина Христова на 5 година, Иван-Александър на 19 година и Александър Терзиев - 19 година



Те ще извършват своите песни с съпровода на професионални музиканти Веселин Койчев, Венци Благоев, Петър Койчев, Димитър Благоев, Кристиан Желев, Христо Минчев и вокалистките и преподаватели Светлина Христова и Ивелина Събева. 

Събитието се реализира с поддръжката на Община Пловдив и е част от Културния календар за 2022 година.

Още за събитията в Пловдив през днешния ден четете в най-хубавия културен гид " Марица "                                                   
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР