Малката щерка на Фатик най-накрая показа гаджето! Адриана Тюркмен се

...
Малката щерка на Фатик най-накрая показа гаджето! Адриана Тюркмен се
Коментари Харесай

Най-накрая! Щерката на Фатик показа гаджето си

Малката дъщеря на Фатик най-сетне сподели гаджето! Адриана Тюркмен се похвали с фрагменти от сантиментална отмора в планината за Нова година в компанията на новата си обич. Снимка с мистериозния юноша Ади пусна и на Хелоуин, само че тогава той е с маска. За сефте влюбените се афишират в първите дни на 2021 година

Близки до двойката издават, че обичаният на наследницата на Фатик се споделя Кристиян Симеонов и е на 33 години. Двамата са дружно от няколко месеца, само че Тюркмен решила да крие връзката им от поверие. Миналата година тя претърпява тежка разлъка с футболиста Георг Василев, с който обществено обявява връзките си. Затова преценя, че показността е изиграла неприятна смешка на връзките им.

Кака й Александра нарушава суеверията и пуска за малко стори с „ влюбените гълъбчета ". Малко след разкритието фрагментът е заличен, а формалната премиера на избраника е на Нова година. Празничните дни Адриана и Кристиян избират да прекарат в първокласен хотел в полите на Пирин, привличащ туристи с алпийски вили.

На декора на приказната панорама по-рано се пуснаха фризьорът на звездите Венелин Кондаков и половинката му Христина , която е изгряваща певица.

Щерката на Филип Найденов-Фатик и половинката й се отдават на удоволствията и се потапят във външно джакузи, където си разменят милувки и целувки. Интимните снимки Адриана споделя в обществените мрежи. На новогодишната вечеря тя притегля погледите с впита по тялото рокля, която акцентира дългите й крайници, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР