Малката коалиция дори не знам колко дълбоко е изкопала дупката

...
Малката коалиция дори не знам колко дълбоко е изкопала дупката
Коментари Харесай

Марешки за Каракачанов: Заради такива като него наистина продажбата на хапчета върви добре

Малката коалиция даже не знам какъв брой надълбоко е изкопала дупката в дъното. Защото дъното беше достигнато още с образуването на тази коалиция.
Това съобщи за утринния блок на Нова телевизия водачът на Воля Веселин Марешки.
Думите му са във връзка политическите кавги, с които Обединените патриоти приключиха последния сезон.
„ Изложиха се оптимално, изложиха се и пред българския народ. Тези случки от последните дни демонстрират още един път нашата теза “, изясни Марешки, като добави, че партията ще внесе като законопроект, че обединения не би трябвало да вземат участие в предизборни акции.
„ Всяка партия би трябвало да излезе със лична физиономия “, счита политикът.
По думите му корупцията е първото нещо, с което ще се бори Воля.
„ Няма по какъв начин да се борим за роля на корупционни политици и лобисти. Най-лобистките неща идват от Вътрешна македонска революционна организация “, счита Марешки.
Според него когато в дребната коалиция има проблем, третият сътрудник Вътрешна македонска революционна организация „ типично като в джендър идеологията “ взема решение казуса с перце.
По мотив наложеното несъгласие от президента Румен Радев на разпореждания от Закона за допълнение на Закона за приватизация и следприватизационен надзор водачът на Воля попита за какво президентът не обели и дума за награждаването с медал „ Стара планина “ на Динев.
Относно задочната война с вицепремиера Красимир Каракачанов Марешки изясни, че думите на министъра са жалка история в разгулен жанр.
„ Заради такива като него в действителност продажбата на хапчета върви добре “, заключи Марешки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР