Малкълм Наден, бивш фермер и убиец, се крил в зоопарка

...
Малкълм Наден, бивш фермер и убиец, се крил в зоопарка
Коментари Харесай

Уникално: Сериен убиец се крил 7 години в зоопарк, вижте как оцелявал и как бил хванат

Малкълм Наден, някогашен фермер и палач, се крил в зоопарка в Нов Южен Уелс и през това време обезглавил галапагоска костенурка и изял вътрешностите й, крадял банани от слоновете, спял на покрива на бунгалото на служащите и си готвил на грила им, осведоми " Дейли Мейл ". Изданието анонсира и излизането от щемпел на книга, разказваща за седемгодишните завършения на Наден. В книгата се разказват и разказите на чиновник в зоопарка, който се опитвал да хване " бездомника ", живеещ на територията на парка. Той почнал да вижда, че изчезва храна от сътрудниците на зоопарка, а елементи от нея са намирани по-късно на разнообразни места. Освен това той постоянно откривал още неизстиналия грил към 5 часа сутринта.



Ветеринарът споделя по какъв начин видял, че чужд мъж избягал от клетката с костенурки, а по-късно нарушителят бил видян да изсмуква вътрешностите от костенурката като я бил обезглавил преди този момент.



Малкълм Наден бил задържан и се оказало, че той е един от най-известните убийци в Австралия. Той умъртвил двама свои родственици и получил надлежно 15 и 21 години затвор.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР