Малка битова трагедия се разигра във Фермата. Бахурът гръмна! Драмата

...
Малка битова трагедия се разигра във Фермата. Бахурът гръмна! Драмата
Коментари Харесай

Вижте какво се случи с Аксения във Фермата

Малка битова покруса се разигра във " Фермата ". Бахурът гръмна! Драмата унищожи настроението на риалити героите, само че най-силно разстрои Аксения, която се изтеза да направи съвършеното домашно мезе.

" Искам да легна и да си поплача! “, тръшна се домакинята от Поморие след шумния неуспех.

Часове наред Аксения въодушевено мелеше кървави вътрешности и усърдно ги тъпчеше в вътрешности. „ Не знам какъв брой пълен и дълъг би трябвало да е един бахур. Аз го върша толкоз пълен и дълъг, колкото желая! Става голям! “, похвали се тя, без да подозира какво я чака.

След като изпълни червата, хубавицата трябваше да ги свари на муден огън, само че за минути се разсея, казанът заклокочи, бахурът се поду и гръмна на части. „ Толкова доста старания поставих, с цел да го направя! Мислех, че няма какво да се обърка, само че огънят се ускори и всичко стана на кайма! “, проплака Аксения, до момента в който наблюдаваше останките от творението си.

Заради нейния неуспех тимът ѝ „ Стари герои “ може да бъде ощетен в оценката на седмичните задания, а конкурентният „ Нови очаквания “ да получи преимущество, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР