Мълчанието на агнетата. Кой насъска феновете да направят такъв погром

...
Мълчанието на агнетата. Кой насъска феновете да направят такъв погром
Коментари Харесай

Красен Кралев: Кой насъска феновете да направят такъв погром в центъра на София?

Мълчанието на агнетата. Кой насъска почитателите да създадат подобен разгром в центъра на София? Кой провежда този митинг, авансово плануван да окървави улиците на София? Кой позволи този митинг, в случай, че от седмици се знаеше какво ще се случи?, написа във Facebook някогашният състезателен министър Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във след погрома в центъра на София довечера. 

" Кой ще изясни за какво Министерство на вътрешните работи мълча цялостен месец и не сподели с какви данни разполага за организацията на протестните дейности и имали ли са информация за планувани ексцесии от публиката на стадиона по време на срещата България - Унгария, които да постановат мачът да се организира при закрити порти? ", попита той.

" Защо министърът на спорта споделя, че не знае нищо и не е негова работа да се бърка в процесите които текат във футболния живот в страната? Кой ще поеме отговорност за погрома в центъра на София? (и единствено не ми казвайте, че това би трябвало да бъде само Борислав Михайлов) ", приключва Кралев.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР