Максим Генчев все още се точи да снима президентската щерка

...
Максим Генчев все още се точи да снима президентската щерка
Коментари Харесай

Максим Генчев все още се точи да снима президентската щерка Дарина Радева

Максим Генчев към момента се точи да снима президентската дъщеря Дарина Радева в негов филм. Самият той обаче към момента не знае по кое време ще се случи това.

„ Още не съм се отказал да фотографирам президентската дъщеря Дарина Радева в мой филм. Тя в действителност е добра актриса. Само нека момичето не остарее, до момента в който ми дадат тази опция “, майтапи се той.

Генчев завоюва кинопроект на Българска национална телевизия за Иван Александър, само че нищо не се случва сега с началото на фотосите

„ Явно планът ми е закътан някъде в чекмеджетата и няма да види скоро бял свят. „ Получих хонорар за кино лентата, за декорите, които стоят по този начин. Царският престол стои на склад, други реквизити също “, призна артистът режисьор.

Преди време Румен Радев отхвърли щерка му да има контракт с Генчев

В разгара на свадите, които се завихриха към последния филм на Максим Генчев за Христо Ботев, се разшумя и за друга негова концепция – ще екранизира повестта „ Иван Александър “, по която Иван Вазов основава пиесата „ Към бездна “.

Лентата към този момент е спечелила дотация за кинопроизводство от Българска национална телевизия, а пикантната вест бе заложена от самия режисьор – дъщерята на президента Дарина Радева ще играе еврейката Сара.

Днес Румен Радев обаче опроверга твърдениеята на Генчев. Той е приказвал с щерка си и тя е била безапелационна, че няма контракт за присъединяване във филм на Българска национална телевизия.

„ По отношение на тази раздухвана нервност приказвах с нея. От нейна страна няма стихотворец ангажимент, няма контракт за присъединяване във филм. Но аз се веселя, че моите деца избраха да останат, да учат и да се осъществят в България. Въпреки българските политически нрави, които непрестанно ги подлагат на някакви тествания “.

Източник: България днес 

Още вести четете в категорията Живот 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР